Házirend

AKÁCVIRÁG APARTMANHÁZ – HÁZIREND

 

  1. Az apartmant érkezési napon 15.00-kor lehet elfoglalni, és a távozás napján 10.00-ig kell elhagyni.
  2. A szállás fennmaradó összegét érkezéskor kell megfizetni egy összegben előre. Az előre elutalt foglaló összege természetesen levonásra kerül a végösszegből. Időközben történt bármi nemű változás esetén pénzt sajnos nem áll módunkban visszaadni.
  3. Az apartmant csak és kizárólag annyi fő veheti igénybe, ahány fő részére megtörtént a szállásdíj kifizetése, ezen létszám túllépése esetén felárat számítunk fel.
  4. A házban, apartmanban dohányozni szigorúan tilos!
  5. Éjszakai pihenő időszak: 22:00 – 08:00 között van. A pihenő ideje alatt mindenki számára biztosítani kell a nyugodt pihenéshez való jogot. Apartmanházunkban éjszakai portaszolgálat van. Az apartman napközben is elsősorban a  pihenést szolgálja. Kérjük, tartózkodjon minden mások nyugalmát zavaró magatartástól és tevékenységtől (hangos tv,zene, zajongás)
  6. A vendégházban nagy teljesítményű, 200W teljesítményt meghaladó elektromos berendezés használata tilos.
  7. Érkezéskor 10.000.- forint kaució fizetése szükséges, mely összeg az épületben, berendezési tárgyakban okozott sérülések, hiányosságok megtérítésére szolgál. A kaució teljes összegben visszajár, ha nem történt károkozás, illetve ha apartman ugyanolyan állapotban kerül visszaadásra, mint ahogy át lett véve (beleértve a mosogatást, elmozgatott bútorok visszarendezését). A berendezés megrongálásáért teljes körű anyagi felelősséget kell vállalni. Apartmanházunk közösségi helységei kamerával felszereltek, mely vendégeink biztonságát szolgálja.
  8. Az apartmanban vendégeket fogadni, illetve idegeneket beengedni tilos.
  9. Apartmanunk állatbarát! Kisállatokat, kiskutyusokat az apartmanházba előzetes egyeztetés után tudunk fogadni, melynek díja 1800 ft/nap. Napközben az apartmanban egyedülhagyni az állatokat tilos!
  10. Az apartmanokban mindenki saját felelősségre tartózkodhat, a tulajdonos és az üzemeltető nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.

Kedves Vendégeinknek kellemes pihenést kívánunk!